IT met impact

Op het Science Park maken we impact op de wereld van morgen. Waarom? Omdat IT-professionals er samen met experts uit de meest uiteenlopende sectoren kennis opdoen, delen én in de praktijk brengen.

Verder kijken

Bij alles waar we bij Info Support aan werken, kijken we graag nét iets verder: hoe draagt onze oplossing bij aan het grotere geheel? Want software ontwikkelen is tegenwoordig zoveel meer dan programmeren. Het is de kern van misschien wel elke organisatie.

Niet vóór maar mét klanten

IT-experts van nu zijn niet alleen de softwareontwikkelaars die met koptelefoons op programmeren. Het zijn ook professionals die elkaar opzoeken en van elkaar leren. Samenwerking is allesbepalend voor succesvolle innovatie. Daarom brengen we verschillende disciplines samen. En werken we niet vóór maar mét klanten.

In de praktijk

Elke dag zijn we vanuit de verschillende bedrijven binnen Info Support International Group bezig met impact op de wereld van morgen. Zo kunnen de neurochirurgen van UMC Utrecht dankzij een augmented reality-oplossing beter navigeren tijdens een hersenoperatie. Zorgt software voor precisievoeding ervoor dat koeien van boeren minder methaan uitstoten. En zorgen de oplossingen die we samen met de Nederlandse Spoorwegen hebben ontwikkeld ervoor dat treinen veiliger, energiezuiniger en meer op tijd kunnen rijden. Meer praktijkvoorbeelden? Bekijk de video’s hieronder.

RDW en Info Support

Samen voor een veilig en vertrouwd wegverkeer in Nederland

DataRotonde

in Ondernemend Nederland (RTL7)

R&R WFM

en supermarkt PLUS

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.