Info Support Science Park

Alle informatie over de nieuwe thuisbasis van Info Support in de regio Foodvalley

Onze ambitie

Innovatie = IT-kennis + praktijkervaring

Bij Info Support nemen we iedere dag het voortouw. En we willen verder. Ons idee? Het ontwikkelen van Science Park; een plek waar IT-experts samen met bedrijven en studenten werken aan de baanbrekende en praktische oplossingen van morgen. Bij Info Support ervaren we al jaren dat cross-over samenwerkingen cruciaal zijn voor het ontwikkelen van baanbrekende en innovatieve IT-oplossingen. Wat nog ontbreekt: een inspirerende plek met genoeg ruimte om deze samenwerking mogelijk te maken. Die plek, op een prachtige, centrale en bereikbare zichtlocatie, hebben we nu op het oog. Daarom introduceren we ons plan voor een nieuw Science Park op Food&Businesspark De Klomp.

Baanbrekende oplossingen worden zelden bedacht door één geniaal persoon of bedrijf. Innoveren doe je samen, daar geloven wij stellig in. Maar wie neemt het initiatief om alle partijen bij elkaar te brengen?

Over het Science Park
Een broeinest van innovatie
Werkgelegenheid
IT als motor van de Nederlandse economie
Duurzaamheid
De energiepositieve ambitie
IT met impact
Het verschil maken in de wereld van morgen
Locatie
In het innovatieve hart van Foodvalley
Contact
Vragen? Neem contact met ons op

Wie zijn wij?

De Info Support International Group bestaat uit meerdere softwarebedrijven gespecialiseerd in waardevolle cloud software oplossingen, op maat gemaakte software diensten en ICT-opleidingen. Info Support is vooral actief in de sectoren agrifood, energie, fintech,

mobiliteit, overheid, pensioen, retail, vastgoed en zorg en is vanuit de thuismarkten Nederland en België met meer dan 800 medewerkers actief in Europa, Azië en Noord Amerika. De werkwijze kenmerkt zich door de kernwaarden: soliditeit, integriteit, vakmanschap en passie.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.