Werken bij

Building software with serious impact

Vanuit de thuismarkten Nederland en België is IT-bedrijf Info Support International Group met ruim 800 medewerkers actief in Europa, Azië en Noord-Amerika binnen de sectoren agrifood, energie, fintech, mobiliteit, overheid, pensioen, retail, vastgoed en zorg. Een aantal grote voordelen van het werken voor de groep, is de kennisdeling binnen de verschillende groepsonderdelen waardoor een hogere impact kan worden gemaakt binnen alle sectoren. Het is mogelijk om tijdens je carrière in verschillende branches werkzaam te zijn.

BESTMIX

BESTMIX Software is wereldleider in het leveren van uitgebreide softwareoplossingen voor de voedingsindustrie. Meer dan 1000 producenten van diervoeder, humane voeding en huisdiervoeding wereldwijd vertrouwen op BESTMIX om hun concurrentiepositie te verbeteren. BESTMIX-software ondersteunt voedingsbedrijven tijdens het hele productieproces, van inkoop en kwaliteitscontrole van grondstoffen en eindproducten tot formulering, receptbeheer, rantsoenberekening, logistiek, financiën, klantenservice en meer.

DataRotonde

DataRotonde is de integratiespecialist op het gebied van business en ict. Met integratieoplossingen maken zij elke dag het leven van veel Nederlanders net even iets gemakkelijker. Als je bij DataRotonde komt afstuderen of werken, werk je mee aan oplossingen om processen efficiënter en goedkoper te maken door digitalisatie.

Info Support Nederland & België

Info Support Nederland & België zijn specialist in maatwerksoftware, data solutions, beheer en trainingen en zijn vooral actief in de sectoren agrifood, energie, fintech, mobiliteit, pensioen en zorg. Info Support gelooft in vakmanschap. Ruim 500 software engineers zijn de drijvende kracht achter toekomstige innovaties. Innovaties die de klanten vooruit helpen. Qua achterliggende technologie kiest Info Support voor Microsoft en Java. Methodieken en ontwikkelingen als Continuous Delivery, DevOps, Agile werken, T-shaped, Open Source en Test Driven zijn daarbij maatgevend voor de moderne manier van softwareontwikkeling.

R&R

R&R staat voor Retail & Result. De workforcemanagementsoftware en -services van R&R maken het mogelijk om slim én mensgericht te plannen. Het helpt onder andere retail- en foodorganisaties bij het behalen van doelstellingen door inzicht en grip te bieden op productiviteit, loonkosten en medewerkerstevredenheid. Zo kun je mensen makkelijker en efficiënter plannen, wat leidt tot meer productiviteit en vooral meer werkplezier. R&R is een open bedrijf waar kennis en ideeën worden gedeeld, en innovatie en creativiteit worden gestimuleerd. Afstuderen en werken bij R&R betekent samen met al je collega’s werken aan één gezamenlijk doel: tot de top 5 van WFM-leveranciers in Europa behoren.

Zorginfo

Zorginfo biedt hét online platform voor het transparant en objectief indiceren en inzetten van adequate rolstoelen & hulpmiddelenzorg en biedt de basis voor een goede verantwoording van de noodzakelijke inzet van hulpmiddelen en optimale kostenbeheersing. Zorginfo zet zich in om betrokken stakeholders het traject van indiceren tot en met leveren van rolstoel en hulpmiddelen zo soepel en snel mogelijk te kunnen laten doorlopen. Met meer dan 5.000 aangesloten gebruikers, 10.000 indicaties per maand en een jaarlijkse kostenbesparing van 100 miljoen door het herverstrekken van hulpmiddelen maakt Zorginfo enorme maatschappelijke impact en draagt Zorginfo bij aan het betaalbaar houden van de langdurige zorg.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.