Werken bij Info Support International

Building software with serious impact!

Vanuit de thuismarkten Nederland en België is IT-bedrijf Info Support International Group met ruim 800 medewerkers actief in Europa, Azië en Noord-Amerika binnen de sectoren agrifood, energie, fintech, mobiliteit, overheid, pensioen, retail, vastgoed en zorg. Een aantal grote voordelen van het werken voor de groep, is de kennisdeling binnen de verschillende groepsonderdelen waardoor een hogere impact kan worden gemaakt binnen alle sectoren. Het is mogelijk om tijdens je carrière in verschillende branches werkzaam te zijn.

Info Support Nederland & België

Info Support Nederland & België zijn specialist in maatwerksoftware, data solutions, beheer en trainingen en zijn vooral actief in de sectoren agrifood, energie, fintech, mobiliteit, pensioen en zorg. Info Support gelooft in vakmanschap. Ruim 500 software engineers zijn de drijvende kracht achter toekomstige innovaties. Innovaties die de klanten vooruit helpen. Qua achterliggende technologie kiest Info Support voor Microsoft en Java. Methodieken en ontwikkelingen als Continuous Delivery, DevOps, Agile werken, T-shaped, Open Source en Test Driven zijn daarbij maatgevend voor de moderne manier van softwareontwikkeling.
Ga direct naar de IT-Minor, Afstuderen of de vacatures bij Info Support.

InfoSupport_international_ps

R&R

R&R staat voor Retail & Result. De workforcemanagement software en services dragen bij aan het slimmer plannen van personeel. Zij helpt zelfstandige ondernemers en winkelformules om een balans te vinden tussen loonkosten en productiviteit. Een juiste balans heeft een positieve uitwerking op de winkelbeleving en daardoor ook op de klanttevredenheid. Afstuderen en werken bij R&R betekent vooruitkijken en innoveren. Bij R&R bouw je mee aan innovatieve software, die gebruikt wordt binnen de dynamische wereld van food retail. Iedere dag worden er 100.000+ medewerkers gepland met de intelligente software.
Ga direct naar de IT-Minor, Afstuderen of de vacatures bij R&R.

R_R_international_ps

Datarotonde

DataRotonde is de integratiespecialist van de Nederlandse vastgoedsector op het gebied van business en ict en heeft dagelijks impact op de Nederlandse samenleving. Met de integratieoplossing maken zij elke dag het leven van veel Nederlanders net even iets gemakkelijker. Als je bij DataRotonde komt afstuderen of werken, werk je mee aan oplossingen voor de Nederlandse vastgoedsector om processen efficiënter en goedkoper te maken door digitalisatie. Binnen de DataRotonde worden deze processen volledig geautomatiseerd.
Ga direct naar de IT-Minor, Afstuderen of de vacatures bij de DataRotonde.

Datarotonde_international_ps

BESTMIX

BESTMIX ontwikkelt en ondersteunt een unieke lijn van industriespecifieke strategische software tools voor voederformulering, receptuurbeheer, kwaliteitsdatamanagement, rantsoenberekening, diensten in de cloud en ERP. Als sectorspecialist weten zij hoe belangrijk het is om te anticiperen op de uitdagingen. Daarom is de uitgebreide expertise in de internationale nutritie industrie vertaald naar sectorspecifieke software tools. De voortdurende input van de gebruikers, 100 BESTMIX medewerkers, onze sectorkennis en de toepassing van de nieuwste technologie leiden tot innovatieve producten die het verschil maken.
Ga direct naar de IT-Minor, Afstuderen of de vacatures bij BESTMIX.

BESTMIX Logo Website