R&R Workforce Management

Het slim plannen van personeel wordt steeds belangrijker in de retail en horeca. Daarbij staat een juiste balans vinden tussen loonkosten en productiviteit centraal. De juiste balans heeft een positieve uitwerking op de winkelbeleving en klanttevredenheid. Daarbij helpt R&R graag met speciale WFM software voor de food retail, horeca en overige retail.

Over R&R Workforce Management

R&R staat voor Retail en Result. Wij ontwikkelen en leveren workforce management software en services. Wij hebben hierin al meer dan 30 jaar ervaring, maar dit betekent niet dat wij stilstaan. Het is belangrijk om te blijven in spelen op de wensen en behoeften van haar klanten in Nederland en daarbuiten. Daarom investeren we continue in onze software en services.

Er worden veelvuldig nieuwe functionaliteiten toegevoegd en er wordt voor gezorgd dat R&R voldoet aan de continue veranderende digitale wensen. Iedere dag worden er 100.000+ medewerkers gepland met onze intelligente software. Daarnaast gebruiken meer dan 80.000 medewerkers onze R&R job app.

Sinds 1 april 2010 is R&R onderdeel van Info Support International Group.