De Vries Workforce Management

Workforce Management in de retail is een vak apart. Daarom heeft De Vries WFM (De Vries Workforce Management) speciaal voor de retail een unieke oplossing ontwikkeld: R&R-Web. Hiermee zijn medewerkers in te plannen op basis van het werkaanbod, waardoor loonkosten dalen en de winkelperformance verbetert. Een perfect systeem voor franchisers en voor retail formules. R&R-Web wordt ontwikkeld met de ontwikkelstraat Info Support Endeavour wat zorgt voor hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van de software.

Over De Vries Workforce Management

De Vries Workforce Management is een Europees softwarebedrijf, met het hoofdkantoor in Veenendaal en marktleider voor Workforce Management oplossingen in de retail.

De Vries WFM heeft al ruim 30 jaar ervaring met personeelsbeleid in de retail. De oorsprong van het bedrijf ligt in de jaren ’80 bij een arbeidskundig adviesbureau, dat uitgroeide tot een expert op zijn vakgebied.

Een aantal jaren terug werden de softwareactiviteiten ondergebracht in De Vries WFM, en per 1 april 2010 zijn ze overgenomen door Info Support International Group. Een organisatie met meer dan 350 professionals gespecialiseerd in de ontwikkeling van software.

Momenteel is De Vries WFM marktleider voor Workforce Management in de Nederlandse retailsector en een strategisch partner voor grote retailorganisaties. Onze ambitie is om de komende jaren verder uit te groeien tot een internationale marktleider in de retailsector.