BESTMIX

BESTMIX® Software is een unieke lijn van softwaretools voor de voedings- en voederindustrie. Meer dan 1.000 klanten in 60 landen gebruiken BESTMIX®-software om hun resources te optimaliseren, producten van de hoogste kwaliteit te creëren, de beste prestaties van dieren te bereiken, hun klanten van dienst te zijn en efficiënter te werken en meer winst te maken.
Vandaag de dag delen we trots onze toonaangevende toepassingen en expertise met klanten over de hele wereld. Constante input van onze gebruikers, bijna 50 jaar ervaring in de sector en geavanceerde technologie staan garant voor innovatieve producten die echt het verschil maken.

Over BESTMIX

Sinds 1974 ontwikkelt en levert BESTMIX® Software, vroeger bekend onder de naam Adifo, een unieke lijn van softwaretools voor de voedings- en voederindustrie met het oog op receptformulering tegen de laagste kostprijs, kwaliteitsvol datamanagement, rantsoenberekening, diensten in de cloud en ERP. Onze missie ‘Software feeding the future’ benadrukt ons streven om niet alleen geavanceerde oplossingen aan te bieden, maar ook om een betrouwbare langetermijnpartner te zijn voor onze klanten. Elke dag creëert en ondersteunt een team van meer dan 160 Agro- en IT-ingenieurs, onze ervaren sectordeskundigen, ’s werelds meest geavanceerde systemen voor voedingsbedrijven. Met meer dan 1.000 bedrijven en vele duizenden gebruikers wereldwijd is ons aanbod uitgebreid op elk gebied – van ons producten tot onze consultancy om u te ondersteunen tijdens en na de implementatie. Het resultaat is een partnerschap dat alle afdelingen van uw organisatie omvat. Met kantoren in België, Nederland, Duitsland, Roemenië, Hongarije, Polen, het VK, Italië, de VS en China verleent BESTMIX® graag diensten aan een brede waaier van internationale klanten.